Werewolf: the Wyrm Never Sleeps

Session 5

15-3-14

Koblet mødtes på Babuske for at diskuterer den sidste uges hændelser. Crash havde taget hånden i posen med, som ikke rådner naturligt og lugter lidt af vyrm. Vi besluttede at holde øje med området hvor motercykelbaren havde stået. Tonys klub var også lukket ind til videre. Yuliya tager til kommune arkivet under dække af et skoleprojekt og finder frem til at bygningen hvor Tonys klub er, bliver ejet af en Orlando som også ejer andre bygninger i byen. Om aftenen tog Marshall ud til den nedbrændte bar for at lure i gyderne. Crash løb rundt på vores territorium for at jage pushers. Yuliya holdt øje med vores territorium fra umbraen. Buck forsøgte at komme med til de samme fester som Serena havde været til.

Marshall så en person som krydsede politiafspærringerne og gik ind på den nedbrændte bar. Personer så ud til at gå rundt og snuse til området, han kom så ud igen, men stoppede og snuste til luften, han så ned mod gyden hvor Marshall lurede, men uden at opdage ham. Den mystiske person gik så fra stedet og forsvandt op af en brandtrappe hvor Marshall holdt op med at forfølge ham.

Crash lagde mærke til en stor sort bil der cruisede rundt på vores territorium. Den kørte længe langsomt rundt og endte så ved Tonys klub hvor den holdt lidt tid. Crash fulgte efter bilen da den kørte mod syd til manhatten hvor den stoppede ved en stor villa. Der kom en sort mand ud af bilen iført stort løst tøj, en bagvendt kasket og store guldkæder. Han gik ind i villaen som overvåget af en vagt. Crash vendte derfor tilbage til vores territorium.

Yulia gik systematisk rundt på vores territorium og kiggede til de forskellige steder, for at se om noget havde ændret sig. Da hun kom til byggepladsen så hun at det var blevet tydeligt værre. De små søer af benzin var blevet større og udsendte en mørk damp. Det havde lokket små flyvende vyrm ånder til. Yuliya tændte sit lys og befalede at de skulle forsvinde fra vores område. Det havde dog i stedet den effekt at lokke de 8 små ånder på området hen til hende hvor de begyndte at omringe hende. Hun skiftede derfor til crinos og brøler lidt af dem. De spredes hurtigt, men hun løber efter en og fanger den. Den svare ikke på hendes spørgsmål så hun klemmer den til den springer og sender gulligt ætsende væske ud over hende. Yuliya bruger så lidt tid på at jagte de andre ned.

Buck fandt en fest hvor Serenas veninde Windy også var. Hun fortalte hvordan at Serene kom til så mange fester og var sammen med så mange fyre at det er svært lige at huske det hele. Efter lidt tid kom Windy dog i tanke om en lidt usædvanlig situation hvor Serena var fulgt med 2 fyre til en fest på Hilton. Det usædvanlige var dog ikke at Serena var gået med 2 fyre, men at den ene fyr absolut ikke havde været hendes type. Denne mand var i følge Windy lidt kvapset med mørkt hår og skæg. Han gik desuden meget pænt klædt.

Yuliya tog ud til septen for at hører om der fandtes nogle ritualer der kunne hjælpe med at få minder tilbage. Hun fik at vide at der var en sept of white water nær niagra falls som måske kunne hjælpe med det. Der skulle være en uktena ved navn Kydo. Yuliya spurgte også hvad vi burde gøre ved vyrmsmitten på byggepladsen. Septen foreslog at vi skulle rydde op på stedet, da det nok har noget at gøre med vore hærværk.

Vi fandt ud af at manden crash havde forfulgt hed Barksdal og derfor muligvis den afdødes Tonys boss.

Buck hyrer hyrede flere firmaer til at teste byggepladsen for ulovlige kemikalier eller ulovlige mængder. Buck satte også sin kinfolk kusine til at holde øje med søsteren Serena.

Vi tog derefter alle ud til Barksdales hus og forsøgte at komme ind via umbraen, det fejlede dog. Yuliya forførte dørvagten og lokkede ham med over i en gyde, hvor hun slog ham bevidstløs og gemte ham i en affaldscontainer. Imens gik vi 3 andre ind i huset hvor Buck ledte vejen. Han fandt køkkenet, hvor en hidsig stuepige sparkede ham og forsøgte at løbe ud af huset, men Marshall greb hende på vejen. Vi bandt hende med gaffa og gemte hende under trappen i entreen. Vi luskede ovenpå hvor vi kunne hører 4 bøller sidde i en sofa og spille playstation eller noget. Vi stormede ind og fik dem hurtigt overmandet, men ikke før at Buck fik maven fuld af bly og måtte ligge lidt ned. Ingen af dem var Barksdale.
Vi afpressede en er bøllerne som hed Joe, til at ringe efter Barksdale og lokke ham til adressen, under dække af at hans supplier, Mario ville snakke med ham. Mens vi ventede på at Barksdale dukkede op, immobiliserede vi de 4 bøller med gaffa.

Efter en times tid kunne vi se en stor bil komme rullende, med Barksdale og 2 bøller. Vi gjorde os klar i entreen og så snart de kom ind af døren sprang vi på dem uden at skade Barksdale. De havde automat våben og der blev affyret en del skud. De 2 bøller omkom men vi fik fanget Barksdale uskadt. Vi forsøgte at få adresser og navne, men Barksdale ville ikke afslører meget. En af de andre bøller afslørede dog adressen på det sidste lager.

En forhastet debat omkring Barsdale skæbne, endte med at Buck hev en pistol frem og forsøgte at aflive Barksdal. Yuliya skubber pistolen væk og Buck ned på gulvet. Imens sprang Crash i struben på Barsdale og såre ham dødeligt. Yuliya healer dog Barksdal som overlever. Yuliya udforderede Buck som alpha og en dabat om henrettelser af mennesker startede. Vi endte med at tage Barksdale ud til det sidste lager hvor vi bandt ham til 10 kg drugs og ringede til politiet.

Vi tog så alle til øksemorderhuset hvor vi i umbraen diskuterede Buck handling. Der var ingen konklusioner hvilket betød at udfordringen stadig var aktuel. Buck valgte at det skulle være en glabro nævekamp og udfordringen blev startet. Det gik dog hurtigt galt da Buck gik i frenzy, skiftede til crinos og gik hårdt til Yuliya. Marshal sprang i mellem de 2 og Buck nåede at ramme dem begge før han brød sin frenzy. Buck anerkendte sig nederlag ved at have brugt de aftalte regler.

Buck: 1 glory, -3 wisdom, 3 honor. Crash: 2 hornor. Marshall: 1 wisdom. Yuliya: 1 glory, 7 honor.

Vi fik alle 3 xp.

Comments

LarsLauridsen UlveJonas

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.