Werewolf: the Wyrm Never Sleeps

Session 3

17-11-13

Vi havde holdt øje med byggelederen Paton, fra GotHam, og nedskrevet hans nummerplade. Han er ansvarlig for byggepladsen på vores territorium.

Marshall lagde mærke til et par meget syge bumser i et hus på vores område. Da han kiggede nærmere til dem opdagede han at den ene allerede var død og den anden havde det meget skidt. De havde tydelig vis ændret hudfarve. Sygdommen tog dem meget hurtigt og dræbte den ene på få dage. Den levende var ikke i stand til at forklare noget. Marshall tog ham med til det forladte hus, med henblik på at hjælpe ham til at blive rask. De lokale betjente Brown og Davis blev informeret om liget.

Vi fandt ud af at Alexander Duningham er direktør for GotHam , og selv startede firmaet. Både Alexander og Paton har Linkedin kontakten Travis Ellis som arbejder for det store firma Pentex. Buch hyrede privat detektiven McManus til at efterforske GotHam.

Vi tog alle ned til den syge mand i det forladte hus, hvor Yuliya helbredte ham. Han var nu i stand til at fortælle os mere om hans sære sygdom og vi kunne hurtigt linke det til et nyt rusmiddel han var begyndt at bruge 3-4 dage før han blev syg. Det mistænkte stof sælges under navnet Redcaps og vi fik navnet på en dealer nær os. Shine solgte stoffet nær nogle store ghetto boligblokke og det var let at identificerer ham, efter lidt overvågning af området fra en busk. Han var dog altid under opsyn af et par goons, eller opholdte sig inde i bygningen. Vi besluttede at vente til det blev mørkt, hvor Shine måske ville være alene. Vi skaffede huer og bat og holdt os klar. Senere på aftenen kom Shine ud alene, men før vi blev enige om hvad vi skulle gøre, kom en bil kørende for at samle ham op. Vi konfronterede ham og et slagsmål startede. Chaufføren trak en håndkanon og fyldte Buck med bly, hvilket sendte Buch i frenzy. Buck løb mod bilen og var cool nok til at blive i glabro, men smadrede chaufførens arm i processen. Crash sprang på Shine og dræbte ham hurtigt, mens Yuliya overmandede en goon mere fra bilen. Ligene røg i bagagerummet og vi tvang den sårede chauffør til at køre os til ”bossen”. 4 Garou og 3 mennesker i en hårdt presset lille bil tøffede derfor mod stripklubben Vegas, hvor bossen Tony holdt til.

Vi dumpede liget af Shine på byggepladsen og bandt de 2 andre goons. Vi nærmede os derefter stripklubben via umbraen. Vi fandt Tony i et opholdsrum med et par damer og under opsyn af adskillelige goons. Vi mente derfor ikke at det var risikoen værd at angribe der og bevægede os derfor ud af klubben. På vejen blev vi dog stoppet af en gruppe perverse ånder. Skikkelser med store opslugende øje og meter lange tunger der interesseret blev sendt mod os. Vi gik på dem og efter en overraskende hård kamp fik vi dem jaget på flugt. Ude af umbraen så vi Tony forlade natklubben i bil, som vi forfulgte til et lejlighedskompleks. Crash sneg sig gennem hoveddøre og Buch fik dirket låsen til lejligheden op. Det viste sig at Tony havde kone og barn i lejligheden og levede en form for dobbeltliv. Vi sneg os ind i deres soveværelse og greb dem begge i søvne. Tony blev ført ind i stuen og truet med sin families totale udslettelse, hvis han ikke afslørede kilden til det nye drug, red caps. Han fortalte om et varehus i Barksdale, hvilket ikke var langt væk.

Vi tog bilen og Tony med ud til varehuset som var en stor kedelig bygning med tydelig overvågning. Frem for at storme varehuset afpressede vi Tony til at gå ind først og slukke for overvågningen. Planen virkede ikke da Tony i stedet advarede 3 vagter der kom løbende ud mod os med automatvåben og begyndte at skyde efter os. Vi fik dog hurtigt aflivet de sølle mennesker og indtog bygningen hvor Tony allerede var forsvundet. Vi fjernede overvågning og ledte efter deres lager mens Yulia tjekkede kælderen, i hispo. Hun fandt 2 miksere og diverse tønder med kemikalier. Den ene mikser besvimede omgående hvorimod den anden ikke reagere på Yulias knurren. Vi andre kom ned i kælderen og da personen ikke ville svare skød Marshall naturligvis knæskallen af ham. Det havde dog til vores forbløffelse ingen effekt på manden og såret blødte ikke. Han blev bare stående og stirrede på os, men vi lagde mærke til nogle klare tråde der bevægede sig i hans sår og under huden. Buck gik hen og prikkede til manden hvorved de sære tråde straks greb fat i Bucks hånd. Marshall fyldte hurtigt manden med bly og kroppen faldt livløst til jorden. Yulia fik den ellers gode ide at peake i umbraen og så en ånd der så ud til at være lavet af råddent kød, med meget tydelige tråde der bevægede sig kroppen. Desværre for Yulia var guntletten svær at komme ud af igen og ånden fik fat i hendes hoved og sendte tråde i hendes ansigt. Før det gik op for os andre at hun var i problemer og stormede over i umbraen, var hun blevet tydeligt inficeret. Vi rev ånden i stykker men Yulia gik amok og prøvede at kradse trådede ud af hendes hud. Vi slog tøsen bevidstløs så hun kunne slappe lidt af og brændte varehuset ned.

Vi tog derefter til septen for at få helbredt Yulia. Over de næste 2 dage, kunne vi se på moder Larisas forværrende humør, at Yulia havde erhvervet sig en ualmindelig væmmelig lidelse. Vi blev derfor alle samlet og fik fortalt at septen ikke ville være i stand til at fjerne det hele. Den kvindelig silent strider Nepthys, som var kommet til for at hjælpe, havde et forslag til hvad vi kunne gøre. Det skulle være muligt at helbrede vyrm infektioner i et deep umbra realm kaldet Erabus. Men hvordan og til hvilken pris vidste ingen. Da vi alle mente at Yulia var værd at holde i live, begyndte vi forberedelserne til vores episke rejse til Erabus.

Vi fik alle 2 glory, 2 honor, 2 wisdow og 4 xp.

Comments

LarsLauridsen UlveJonas

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.