Werewolf: the Wyrm Never Sleeps

Session 6

13-4-14

Ummidelbart efter udfordringen havde Marshall taget en del aggrevated skade som Yuliya fik healet. Den nye alpha besluttede at byggepladsen var vores største problem og at vi skulle kigge nærmere på Bossen af firmaet GotHam og eventuelt afpresse ham. Crash mente vi burde konfrontere flere ansatte i byggefirmaet. Buck forsøgte at komme i kontakt med sin PI som havde været stille i noget tid. Marshall ville bruge natten på at holde øje med den nedbrændte bar, for at måske se den mytiske mand igen.

Allerede da han kom ud til baren var der aktivitet, i form af 2 motorcykler der holdt ved grunden og 2 bandemedlemmer der gik rundt på området. Marshall kunne identificerer dem som medlemmer af den samme bande som havde holdt til ved baren og valgte derfor at tage kontakt til dem. De præsenterende sig som medlemmer fra Albany området og ville gerne vide hvad der var sket ved baren. Marshall forklarede omkring opgøret med Barksdale banden og hvordan det endte katastrofalt for motorcykel banden og deres bar. De 2 fremmede ville gerne blive i området et par dage og Marshall tilbød dem at blive i øksemoder huset. Han advarede os og aftale at mødes med de 2 bandemedlemmer ved huset senere.

Vi andre tog i umbraen for at slå vyrmånder ved byggepladsen. De små ånder var ikke det store problem, men vores dump var ved at blive synlig i umbraen. Vi tog til den virkelige verden og undersøgte pladsen for spor til olien. Efter at have gravet gennem skrot og lig i vores bunke fandt vi 2 gule tønder fra first Oil. Der stank generelt, men de 2 tønder havde lidt vyrm over sig.

Marshall mødtes med de 2 bikers ved øksemorder huset, efter de havde handlet ”forsyninger” og forsøgte at få lidt mere information fra dem. De blev lidt mistænksomme da Marshall afslørede at han ikke var fuldt medlem af banden og vil fortæller ikke mere end at de var sendt derned for at finde ud af hvad der var sket med baren.

Yuliya sendte Marshall en sms om at vi andre tog ud mod first oil og at han burde joine.

De to fremmede bandemedlemmer tilbød Marshall at blive fulgt medlem hvis han så lidt nærmere på Tonys bande for dem. Da Marshalls attitude ikke helt var som de havde forventet, forsøgte den ene bølle at sætte Marshall på plads med et knojern. Marshall hev ham rundt og kastede ham ned på gulvet, men blev så skudt i skulderen af den anden bølle. Marshall snublede lidt rundt og blev skudt flere gange før han fik fat i pistolmanden og smadrede hans kranium med et enkelt slag. Marshall tog pistolen og truede den overlevende bølle mens han ringede til os.

Da vi alle var samlet blev bøllen afhørt. Det viste sig at de 2 var blevet sendt af Mr. Abraham som åbenbart er boss over hele banden. Vores fange vidste dog ikke hvor Mr. Abraham var, men kunne i stedet fortælle os at han kunne kontaktes gennem Marek som holdt til i Albani området. Vi smed vores fange i kælderen med lidt mad og vand og forsøgte at blokerer døren. Vi trak også motorcyklerne ind i huset.
Da vi skulle til at forlade stedet opdagede vi en person der stod ude ved vejen og holdt øje med os. Det var den sammen mand som Marshall havde set ved den brændte bar. Han begyndte at gå væk da vi opdagede ham, men Crash og Marshall indhentede ham hurtigt. Den mystiske mand knurrede og viste lange hjørnetænder. Han præsenterede sig som Marek og forlangte at få det levende bandemedlem tilbage. Da vi nægtede forsvandt Marek i en noget tåge. Crash tjekkede hurtigt umbraen, men der var intet spor af Marek.

Vi afhørte vores fange igen som bekræftede at det var Marek vi mødte. Bøllen kendte dog ikke til noget overnaturligt ved ham.

Buck og Crash tog til septen hvor Ratspeaker ganske uhøjtideligt bekræftede at der findes vampyrer Hun fortalte at det er væsner der arbejder med vyrm ånder. De er døde kroppe der drikker blod og kan leve meget længe. Vi bør holde dem fra vores territorium og bekæmpe dem hvis muligt. Ud over det vidste Ratspeaker ikke meget, men sendte os til Bonejuice som havde mødt en vampyr. Bonejuice fortalte stolt en historie hvor han fandt en klam og ussel vampyr i en kloak. Han havde jagtet den langt før de nåede en blind vej. Den havde forsøgt at blive usynlig eller gå i umbraen, men Bonejuice havde fået fat i den og revet den i stykker uden de store problemer.

Buck og Crash tog tilbage til de andre for fortalte hvad de havde fået at vide. Liget blev gemt på loftrummet og vores fange røg i kælderen igen.

Yuliya tog hjem for at sove og Crash tog med for at holde øje med hende. Yuliyas mor opdager dog Crash og forsøger at få ham til at gå. Crash skifter til homid og prøver at forklarer, men bliver smidt ud og ligger sig i en busk.

Buck og Marshall arbejdede lidt på øksemorder huset i løbet af natten. Flere brædder for vinduerne og store kæder og låse på dørene.

Yuliya vågnede til et værelse der lugtede af dyr. Hun havde en ”hormonsnak” med sin mor, smækkede med døren og skred. Hun og Crash tog over til huset hvor vi alle diskuterede Marek.

Buck hjalp hostemanden over til et nyt hus og opdagede at han havde fået nogle bidemærker på halsen.

Vi besluttede at holde vagt ved vores fanges et døgnstid, mens Marshall og Crash forsøgte at finde sporet af den mystiske mand. De fandt sporet ved brandtrappen hvor han kravlede op den anden aften. Crash og Marshall fulgte sporet hen over tage og på tværs af veje, indtil sporet endte ved et lille almindeligt hus. Huset var ejet af en gammel dame. Crash og Marshall undersøgte huset fra umbraen, hvor huset var dækket af skygger. Der var et tydeligt lys på et værelse på førstesalen. De gik ind i huset hvor inventaret var tydeligt repræsenteret. På første salen fandt de et børneværelse hvor lyset kom fra, det lykkedes dem dog ikke at peake. Crash og Marshall kiggede derefter i kælderen, som var mere utydelig og rå i umbraen. Crash peakede og så en gammel dame ligge med brækket nakke på gulvet. De forlod huset og gik ud af umbraen i en nærliggende gyde.

Mens de ventede på at Yuliya og Buck nåede frem, kom en glad lille dreng gående direkte mod huset. Crash fandt en pind og underholdte drengen som heldigvis ikke var bange for store hunde. Drengen blev dog ikke underholdt for evigt og gik ind i huset. Crash fulgte efter og forsinkede drengen mere ved at vælte mælk og andet ud af køleskabet.
Yuliya og Buck nåede frem og Yuliya gik ind i huset for at tage kontakt til drengen. En længere historie om hvordan Yuliya ejede den store hund og samtidig havde set drengens bedstemor gå ud for at handle, blev sat i værk. Det blev muligt for Marshall og Buck at creepe over vejen og ind i huset, de holdt sig skjult ved kælderdøren. Yuliya fik overtalt drengen til at gå med ned mod supermarkedet for at lede efter bedstemoderen.

Marshall, Crash og Buck gik ned i kælderen hvor en kort undersøgelse af liget ikke var forenelig med at hun skulle være faldet ned. Hun havde vist nok også bidemærker på halsen. I kælderen stod også en stor kummefryser som ikke var tændt.
Buck åbnede langsomt fryseren som var fuld af diverse kødpakker og hvad der ellers hører til. Han fjerne en smule pakker og kunne se noget af den store frakke som Marek gik med. Buck fjerne flere pakker indtil et af vampyrens ben blev synlige. Buck skiftede til glabro og hev vampyren op og smed den ned i gulvet. Crash i hispo gik i frenzy og bed vampyren over. Marshall i crinos bed sig fast i halsen på vampyren og forsøgte at rive hovedet af den. Marshall mistede kontrollen, gik i vyrmfrenzy og begyndte at æde den døde vampyr. Buck samlede den bevidstløse Crash op og bar ham op af kælderen. Buck ringede så til Yuliya og råbte at hun skulle skynde sig tilbage, hun løb fra drengen og var hurtigt tilbage ved huset. Buck og Yuliya gik i crinos og brasede ned af kældertrappen for at overmande Marshall der stadig gnavede besat på vampyren. Det lykkedes dog til sidst at slå Marshall ud.

Mens Buck og Yuliya diskuterede at brænde huset ned, vågnede Crash og Marshall. Marshall kastede en masse væmmeligt snaks op og forsøgte at finde ud af hvad der er sket. Crash fornemmede at situationen er ude af kontrol, lånte en telefon og ringede til sin mentor, Carlson, som gerne ville hjælpe os med at ”rydde op”. Yuliya stoppede igen drengen og holdt ham hen, indtil 3 store sorte biler fyldt med shadow lords kom kørende. De overtog scenen og tog også kontakt til drengen. Koblet drog mod septen for at fortælle deres historie og komme sig over oplevelserne.

Vi fik alle 3 xp

Comments

Jeg har rettet en lille misforståelse i slutningen hvor der stod at drengens navn var Carlson.

Carlson er Crash’s mentor, en Shadow Lord Ragabash.

Session 6
LarsLauridsen PeterWitus

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.