Werewolf: the Wyrm Never Sleeps

Session 4

15-2-14

Efter at medlemmerne af koblet havde taget deres afsked og arrangeret diverse dækkehistorie, mødtes vi i septen klar til afrejse. Crash overværede lidt problemer i hjemmet hos dyrlægen. Før månebroen blev åbnet fik vi at vide, at hvis vi forlod broen af nogen årsag, kunne det være meget svært at finde den igen. Stien burde fører os direkte til Erabus, men hvor lang rejsen ville være var ikke til at sige. Indgangen til Erabus ville være bevogtet af et 3-hovede væsen, som ikke burde nægte os adgang. Vi ville dog være nødt til at finde en anden vej ud og igen var der ikke meget viden på området. Der skulle være en dronning af Erabus som vi kunne få flere svar fra, hvis vi kan komme til hendes slot i en sø af kogende sølv. Det kogende sølv bliver brugt til at brænde wyrm ud af Garou. Marshall modtog en gave i form af 3 obsidian pilespidser, som skulle være en stor hjælp mod baneånder.

Da vi alle var samlet begyndte septen på et større ritual, for at åbne en månebro. En gruppe bone gnawers gik i glabro og begyndte at messe. De skiftede efter noget tid til crinos og hylede mod månen. En gruppe måne ånder manifesterede sig og blev modtaget af moder Larissa. Hun fik dem overtalt til at åbne en månebro fra septen til Erabus.

Det bekymrede kobbel, på nær Crash som var begejstret for rejsen, begav sig af sted på den smalle sti af lys, som hurtigt steg mod himmelen. Snart var bygninger meget små under os og det gik op for os at vi var gået over i umbraen. Stien gik op i skyerne og da vi kom ud af skyerne, befandt vi os i en tæt skov der føltes gammel og meget naturlig. Den lysende sti ledte os gennem skoven, hvor diverse dyreånder holdt sikker afstand fra os og stien. Vi skiftede alle til lupus for at spare tid og fulgte stien i løb. Vi så en prægtig kronhjort i skoven og overvejede at jage den. Den var desværre for langt fra stien. Som timerne gik med konstant løb, blev vi sultne og trætte. Vi holdt en pause ved en lille å og undersøgte forholdet mellem månebro og umbra lidt nærmere. Det viste sig at afstande var længere tilbage til broen, end fra broen. Mørket faldt på, men blev aldrig rigtig mørkt. Vi sov en smule ved åen, imens Crash jagtede smådyr tæt på broen, uden at få den store fangst. Efter luren løb vi videre og efter flere timer havde Yuliya fået nok og drønede ud i skoven, for at æde et egern. Hun kom hurtigt uden for synsvidde af broen, men det lykkes os at organiserer os med mellemrum, så der var kontakt hele vejen og få hende sikkert tilbage.

Vi løb videre og vores omgivelser ændrede sig til sump med mørkt vand og diverse padder. Vi valgte at holde et hvil, da det igen blev mørkere. Crash søgte igen efter noget at æde og efter en udbyttesløs forhandling med en frø, valgte han at æde den. I løbet af tredje dag, hvor vi stadig løb gennem sump, lagde vi mærke til den umiskendelige stank af vyrm. Snart så vi et stort sort og klamt flagermusvæsen med voldsomme tænder. Den sad med sine klør i en levende ræv, men der var for langt til at vi kunne løbe ud og slagte bæstet. Koblet var splittet men det lykkedes at holde alle på broen og løbe videre.

Buck 1 wisdom, Marshall 1 wisdom, Crash 1 glory, Yuliya 1 honor.

Vi løb ikke længe før vi kunne se bjerge I horisonten der hurtigt blev større. Månebroen endte direkte ved indgangen til en stor hule, hvor vi kunne hører lyden af et stort væsen. Det viste sig at være en gigantisk 3 hovedet ulv. Et hoved var vildt og dyrisk, et var mekanisk og et var tydeligt vyrm. Yuliya spurgte pænt bæstet om vi måtte komme forbi og vi fik lov uden problemer. Vi fulgte tunnelen og kom ind i en stor hule. Hulen var oplyst af brændende sølv der løb ned fra loftet og dannede små floder der løb videre ind i hulen. Som vi gik videre så vi garou der stod i det brændende sølv og skreg.

Vi blev dernæst mødt af en 4 meter høj, hårløs crinos form. Den blege crinos, med røde øjne og store røde blodåre, forklare at den var skabt af dronningen Charys. Uden bedre muligheder fulgte vi med og blev ledt til en tilstødende hule. Vi stoppede hvor to sølv floder løb sammen og skabte en stor dampsky. Den enorme crinos forklarede at Yuliya skulle gå ind i skyen for at blive helbredt. Hun gik ind og forsvandt hurtigt at syne. Vi hørte et ubehageligt skrig men blev bare stående cool. Yuliya var besvimet af smerte og vågnede op hjemme ved sine forældre. Det virkede som en normal dag kort før aftensmad. Yuliya så dog et vyrm monster uden for vinduet. Hun løb ud og gik amok på bæstet for så at blive omringet af en mindre flok, de nåede at bide hende før hun fik slagtet dem. Vi 3 andre hørte endnu et skrig og den store crinos fortalte at vi ville være til større hjælp derinde med hende. Crash og Marshall gik ind i tågen og forsvandt hurtigt. De 2 befandt sig på en grøn bakketop, omringet af en vred folkemængde med fakler og høtyve. Yuliya lå bevidstløs og menneskerne gik til angreb. Crash og Marshall rev dem dog hurtigt i stykker. Buck forsøgte at få lidt mere information fra den hårløse crinos i Erabus. Det viste sig at man ikke kan forlade Erabus uden at have gennemført en renselse. Buck gik derfor også ind i skyen og fandt de andre på bakken. Yuliya så nu sig selv på en russisk slette hvor hun blev mødt af en Silverfang konge, der tilbød hende at komme til rusland og få sig et mere værdig kobbel af andre Silverfangs. Hun valgte dog ikke at forlade os. Vi 3 andre var dernæst i en dyb skov og ledte efter Yuliya. Da vi fandt hende var hun allerede blevet opdaget af 8 andre garou, som nu mente at Yuliya var deres. Marshall tog diskussionen op, men det eskalerede med crinos forme og sølv glaives. Yuliya befandt sit nu på et højt tårn hvor en falk spurgte om hun ville slippe for at være garou. Hun var dog ikke interesseret.

Vi vågnede alle på en lille forhøjning, tilbage i Erabus hvor vi blev modtaget af den store hårløse crinos. Vi fik at vide at vi var blevet renset og trådene i Yuliyas hud var også forsvundet. For at komme hjem skulle vi nu finde dronningen i midten af den store sø af sølv. Vi blev sejlet ud til slottet af en anden hjælper og fandt de store porte til slottet ulåst. Langs væggene i hallerne hang malerier af forskellige garou. Vi fandt dronningen som fortalte at vi frit kunne gå. Der var en sølvport i slottet som vi kunne bruge, vi skulle blot tænke på det sted vi ville komme til. Crash valgte at tage hjem, mens vi andre tog til septen og undrede os over hvor Crash blev af. Dyrlægen havde fået et blåt øje og Crash mistænkte manden Travis. Yuliya tog hjem til sine forældre og blev modtaget med en stor middag. Buck fortalte septen om rejsen, mens Marshall tog over til dyrlægen for at tjekke om Crash var der. Det lykkedes Marshall at se Crash ved at spørge dyrlægen om han måtte se den store hund, han vidste hun havde, bare for at se om den havde det godt.

Om natten vækkede Crash, Yuliya for at få råd om hvorvidt han skulle hævne sig på Travis. Crash afslører ikke hvem han taler om, men Yuliya mente stadig at der skulle være beviser før han gjorde noget. Crash begyndte derfor at forfølge dyrlægen.
Vi fik alle 3 glory, 2 hornor, 3 wisdom og 3 xp.

En dags tid senere hvor Marshall løb en tur, fandt han et lig og tilkaldte politiet. Liget blev hurtigt identificeret som en af Tony mænd. Politiet mistænkte bandeopgør. Marshall kiggede også til hostemanden som vi lod bo i øksemorder huset. Bumsen havde det fint men kedede sig.

Bucks søster Serena ringede og vil gerne tale alene. Det viste sig at hun var blevet gravid uden at kende faderen. Hun var i tvivl om hvad hun skulle stille op og havde ikke nævnt det for resten af familien. Buck opfordrede hende til at træffe sin egen beslutning.

Crash forfulgte Travis da han ikke var meget hjemme længere. Det viste sig at Travis brugte meget tid på en motorcykelbar, hvor han snakkede meget med en gruppe folk med rygmærker. Marshall begyndte at infiltrerer baren med en del øl og opdagede at bartenderen lod til at være involveret med motorcykel banden. I løbet af et par dage fik Marshall kontakt til bartenderen og lavede et par kurer jobs. I mellemtiden blev der fundet endnu et dødt bandemedlem.

Serena var kommet i tanke om at den mest sandsynlige far var medlem af overklassen og at hun var med til nogle lukkede fester. Det er usædvanligt at hun ikke kunne huske et navn eller andet nyttigt.

Marshall blev endelig bedt om at være en del af et vigtigere job. Han skulle holde vagt mens 3 andre medlemmer af motorcykel kluppen udførte et job. Marshall sad bag på en motorcykel mens de kørte ud til et ghetto kompleks. Vi andre fik besked via mobilen og holdt os i nærheden. Da de nåede frem, gik de 3 bøller ind i en gyde og Marshall kunne hører hvordan de tævede en anden mand. Marshall afbrød dem men et sidste dødeligt slag med et bat blev givet.

For at få Marshall accepteret mere i banden købte Buck ham en motorcykel, som gav respekt i gruppen. Der blev snart lagt op til en større aktion hvor Marshall kunne få mulighed for at vise hvor dedikeret han var til banden. En større gruppe med Marshall kørte af sted og det gik op for Marshall at de kørte mod Tonys natklub på vores territorium. Så snart de nåede frem, stormede de klubben og skød løs på Tonys bande. Marshall gik med, mod Tonys kontor og skød ham. Vi 3 andre var i gang med at tæve medlemmer af begge bander. Crash valgte at aflive alle dem han kan få fat i, men efterlod ingen dyriske mærker.

Midt i kampen ringede Serena til Buck og fortalte at det var vigtigt han kom over til hende, med det samme. Buck tog over til den lækre lejligheden i højtårnet. Fra hoveddøren var et bredt blodspor ind i lejligheden. Buck fulgte sporet ind til Serenas soveværelse hvor et hårdt smadret lig af en mand lå. Serena sad på gulvet op af væggen og græd. Det blev klart at hun havde haft sit første formskifte og slagtet butleren. Buck fortalte at han også var garou og ringede til Yuliya for at få hjælp til at berolige Serena.

Marshall konfronterede bartenderen i den tomme bar. Han prøvede først at være diskret men bartenderen fornemmede hurtigt at der var noget galt og hev et bat (of doom) frem. Marshall løb mod ham og prøvede at slå ham over bardisken, men snublede lige ind i et perfekt slag med battet. Bartenderen slår igen med ualmindelig hurtighed og åbnede Marshall ansigt, med endnu et slag. Crash var gået med ind på baren og sprang op på bartenderen. Marshall for bidt godt fast om bartenderens hoved og afliver ham. Han smager grimt og Crash vidste straks, fra omfattende smagsprøver, at det ikke var mennesker. Crash tog en hånd fra bartenderen med til septen, men de vidste ikke noget om den slags.

Vi brændte baren og dumpede liget af bartenderen på vores lokale byggeplads.

Buck: 2 Honor, 2 Wisdom. Crash: 3 glory. Marshall: 4 glory. Yuliya: 3 glory, 1 honor, 1 wisdom. 2 xp til alle.

Comments

LarsLauridsen UlveJonas

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.